Carnaval deel 1
28 februari 2017

CARNAVAL OP DE KLIM-OP: WAT EEN HAPPENING!!

Dinsdagmiddag 28 februari  hebben de kinderen weer ontzettend kunnen genieten van onze daverende carnavalsmiddag. Bijna alle kinderen waren verkleed en konden aan alle meegekomen ouders en grootouders, laten zien hoe mooi of vervaarlijk zij er uit zagen. Al met al een heel spektakel.

Daarna waren er in alle klassen diverse spelletjes. Soms liep daar de spanning ook aardig op vanwege de competitie, maar soms waren er ook stiltespelletjes waardoor kinderen weer even op adem konden komen. Natuurlijk moest er o.l.v. DJ Richard gehost worden in de aula en laten we ook de heerlijke pannenkoeken niet vergeten die door de ouders gebakken waren. Om te smullen.

Dank je wel Carnavalscommissie, dank je wel alle hulpouders die niet alleen meehielpen maar zich ook een carnavalsoutfit aangemeten hadden, kortom, dank je wel aan alle ouders die meegeholpen hebben.