Koningsspelen 1
20 april 2018
De Koningsspelen waren dit jaar weer een groot succes!  Vrijdagochtend om 8.30 uur vertrokken de groepen 7 en 8 naar de sportvelden van Purmersteijn en sporthal de Beuk. Hier kregen ze een leuk uitdagend programma variërend van breakdance tot volleybal.
De groepen 1 t/m 6 startten de dag met de dans Fitlala op het schoolplein. De kinderen van groep 5 deden enthousiast de dans voor op het podium en iedereen zong en danste mee. Na dit feestelijke begin kregen de kleuters hun eigen Oranjeprogramma op school met muziek en dans. De groepen 3 t/m 6 wandelden naar het sportveld om mee te doen aan de sportdag met heel veel spel en beweging. Er werd gestreden met was ophangen, watersponzen, sprinten en nog veel meer. Het mooie weer maakte de dag natuurlijk compleet.