Groep 1/2A

Het is Pasen
13 april 2017
In de lente vieren we altijd het Paasfeest, met daarbij een bezoek van de paashaas. Maar voordat de paashaas bij ons in de klas kwam, hebben de kinderen eerst met hulp van een aantal moeders een mooie palmpasenstok gemaakt. Deze hebben we naar de verzorgingshuizen Jaap van Praag en Novawhere  gebracht. Onder het zingen van allerlei lente- en paasliedjes liepen de kinderen door de gangen en in de huiskamers.

Voordat de paashaas kwam werden de kinderen als haasje geschminkt door een aantal ouders. Samen met groep 3A zochten we naar alle eieren, die verstopt lagen in het parkje achter school.

Zoals alle jaren werd het thema afgesloten met een heerlijk paasontbijt. Er waren lekkere hapjes door de ouders gemaakt en voor ieder kind was er een gekookt eitje. Smullen maar!