Groep 1/2B

Wij waren bij Apennoten!
03 november 2016
Wie kan nou zeggen dat hij of zij met de klas op televisie is geweest? Wij dus!

Een paar weken geleden kregen we een uitnodiging om mee te doen met het programma "Apennoten" van Zappelin. Sommige kinderen kenden het programma al en waren heel enthousiast. We gingen meteen aan de slag met het oefenen van ons liedje...Weet je wat nou zo grappig was? Het was een liedje over Griekenland! Juf leerde ons meteen ook wat Griekse woordjes en vertelde over haar vakanties in Griekenland. Samen oefenden we met meester Bas het lied en lieten we hem zien dat we ook de sirtaki al konden dansen...Dat was nog best lastig.

Op de dag van de opname gingen we naar de P3, daar was het decor van Apennoten al klaargezet en Pepijn wachtte ons op, samen met meester Bas. Het was erg gezellig, we kletsten wat met elkaar en zongen ons liedje. We waren klaar voordat we er erg in hadden.

Dank je wel mama van Lily voor het maken van de schortjes en de zakdoeken!

Wil je ons nog een keer terug zien op t.v.? Klik dan hier.