Groep 1/2C

Pasen
13 april 2017
De paasperiode zijn wij gestart met het maken van een palmpaasstok. Dit hebben we gedaan door de groepen 1/2 en 3 te laten samenwerken. Dat was wel spannend, want sommige kinderen uit groep 1/2C gingen naar een andere klas, maar er kwamen ook weer kinderen uit andere groepen bij ons in de klas. Door goed te samenwerken hebben we prachtige palmpaasstokken gemaakt.
Deze palmpaasstokken hebben de kleuters naar het bejaardentehuis gebracht, met vrolijke paasliedjes en lenteliedjes. Een ontzettend leuk uitje voor ons!
Voor het paasontbijt had iedereen iets lekkers meegenomen en dat hebben we samen gezellig opgegeten.
Ook het zoeken van paaseitjes mocht natuurlijk niet ontbreken onder begeleiding van de paashaas. En lekker dat ze waren!