Groep 3C

Kerst groep 3cC2016
21 december 2016
Kerst groep 3C 2016

Tijdens de kerstperiode hadden we een circuit in de klas omtrent het thema kerst. Zo mochten alle leerlingen een kerstster vouwen en daarop een wens schrijven, spiegelen met kapla, met knex kerstversiering maken en we hadden zelfs een tafel net als de zandtovenaar!
Dit jaar hebben we met Kerst natuurlijk aandacht gehad voor het kerstverhaal, dat werd uitvoerig behandeld tijdens de adventsviering in de klas.  Eerst gingen we het lied zingen "we dromen van het licht dat komt..." en daarbij mochten we elke keer een kaars aansteken. Dat was spannend en heel sfeervol! Voordat we begonnen aan het kerstdiner hebben we het weer gezongen en mocht de kerstkaars aan. Tijdens het kerstdiner hebben we lekker gesmuld van alle heerlijke dingen die gemaakt waren door de kinderen, ouders en zelfs grootouders. Bedankt daarvoor! Nu eerst lekker vakantie en volgend jaar weer fris aan de slag. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een gelukkig en gezond nieuw jaar!