Voor de ouders

Nieuwsbrief 40 (20-07-2017)

DE ZOMERVAKANTIE IS BEGONNEN!

Vandaag begint onze zomervakantie. De kinderen gaan de komende tijd vast genieten van strand, duin, bos of spelen in de buurt. Misschien zit er wel een vakantie in naar een ver en warm land.
Wij wensen iedereen, hoe de vakantie ook wordt doorgebracht, een fijne en gezellige vakantie toe. We zien ouders en kinderen weer heel graag terug op
maandag 4 september om 8.30 uur

AFSCHEID KEES DE ROOIJ, VRIJWILLIGER ICT

Wanneer we naar de ontwikkeling van ICT om ons heen kijken, kunnen we nauwelijks bijhouden hoe snel de veranderingen gaan. Het huidige onderwijs kunnen we ons niet meer voorstellen zonder computers, digiborden, tablets en andere digitale (hulp)middelen.
Meer dan 15 jaar heeft Kees de Rooij, in zijn eerste jaren samen met Nico Velzeboer, ons als vrijwilliger bijgestaan op ICT-gebied. Samen hebben ze een netwerk aangelegd, dat ons nog steeds elke dag ondersteunt. Kees heeft daarnaast onze allereerste website gebouwd en samen met hem hebben we onze huidige website ingericht. Verschillende (nieuwe) softwareprogramma’s werden geïnstalleerd, vanaf CD-roms of  floppy’s. Niet werkende computers werden gerepareerd en konden weer even mee. Het was een sport voor Kees om kapotte computers mee naar huis te nemen en thuis te gaan knutselen zodat ze weer ingezet konden worden.
Kees was als vrijwilliger zeer trouw. Al die jaren lang kwam hij elke donderdag langs en mede door hem hebben onze leerlingen al vanaf de intrede van de computers  in school hiermee kunnen werken.
Nu heeft Kees aangegeven, dat hij écht wil gaan stoppen. Heel begrijpelijk, maar wij gaan hem zeker missen! Dank je wel, Kees! Dank je wel voor al die adviezen, je kennis, je kritische blik, je goede gesprekken, dank je wel voor alles!